Oon Kaitsu, 40v digitalisti, urbaani kotkalainen. Rakastan luontoa, ystäviä, kotiseutua, työntekoa ja yhdistystoimintaa.


Kaitsu

Kaitsu on 40v kotkalainen myynnin ja markkinoinnin parissa työskentelevä ja yhteisten asioiden hoidosta innostunut digitalisti kaupunkilainen. Viihdyn luonnon keskellä, etenkin merellä, mutta asun mieluiten Kotkan keskustassa. Haluan kehittää Kotkaa moderniksi kotikaupungiksi tulevien sukupolvien tarpeita huomioiden ja historiaa kunnioittaen. Tärkeimpiä arvojani ovat mahdollisuuksien tasa-arvo ja välittäminen. Jokaisella on oltava samat mahdollisuudet taustoistaan riippumatta ja läheisistä välittäminen on arvokkaampaa kuin mikään sosiaaliturva.

Facebook-profiili | p. +358 44 22 33 000 | kaitsu@savolainen.eu  | IG

Kampanjan Facebook-sivu

Kokoomus Kotkassa www | FB | IG

Kansallinen Kokoomus www | FB | IG


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


VAALITEEMAT

Kannustava ja houkutteleva kotikaupunki

Kannustava ja houkutteleva kotikaupunki

Kiinnostava kotikaupunki tarjoaa kaikille asukkaille virikkeitä ja mahdollisuuksia toteuttaa omaa luovuutta ja toimeliaisuutta. Kiinnostava kaupunki houkuttelee myös turisteja. Kotkan mielenkiintoinen historia ja Kotkan Kansallisen Kaupunkipuiston kertoma tarina ei lopu koskaan. Seutu yllättää asujansakin aina uudestaan ja uudestaan – pääsääntöisesti positiivisesti – kunhan annamme sille mahdollisuuden. Meitä on jo hurjasti eri ikäisiä tässä kaupungissa ja skaala kasvaa. Kokemuksia on laidasta laitaan, vähän ja loputtomasti. Me pystymme kuitenkin elämään sulassa sovussa keskenämme, ja tänne tulevien uusien asukkaiden ja turistien kanssa.

Tavoissa, kulttuureissa ja moraalikäsityksissäkin on varmasti yhteensovittamisen tuskaa – mutta on ennenkin sopeuduttu. Muistellaanpa vaikka köyhää tilatonta suurperheellistä Peter Ivanovitsia, joka lähti paremman elämän toivossa, ehkä turvatakseen perheensä Moskovan itäpuolelta, kohti Vanhaa Suomea (Kymenlaakso&Karjala) 1700-luvun lopulla. Peter asettui perheineen asumaan Kymiin. Samaan aikaan Kyminlinnaan oli alettu rakentaa merkittävää linnoitusta Ruotsinsalmen taistelun jälkeen. Kotkan alueelle syntyi Ruotsinsalmen linnoituskaupunki ja Peter valittiin yhdeksi 16 kauppiaasta linnoituskaupungin tehtäviin. Peter alkoi valmistamaan olutta nykyisen Kotkan seurakuntakeskuksen paikalla. Peterin vanhin poika Nikolai peri 16-vuotiaana isänsä menestyksekkään olutbisneksen. Kymiläiset osoittivat kunnioitusta arvostettua ortodoksia kohtaan ja halusivat haudata Peterin Kymin luterilaiseen kirkkomaahan, koska se oli arvostetumpi kuin linnoituksen ortodoksinen hautausmaa. Nikolai siirsi yhtiön 1809 Suomenlinnaan, ja hänestä tuli sittemmin melko merkittävä suomalaisen yhteiskunnan vaikuttaja. Peterin ja Nikolain sukunimi oli Sinebrjukov – koff koff.

Olemmeko me valmiit antamaan tämän päivän Peterille ja Nikolaille mahdollisuuden menestyä ja onnistua. Eikö ollakin. Perhe ei varmaankaan ollut heti kymiläisten mieleen, mutta tekemisen meiningillä he lunastivat paikkansa yhteiskunnassa. Niinhän sen pitäisi toimia.

Kotka tarvitsee ja ansaitsee uusia menestystarinoita. Digitalisaatio luo rajattomia mahdollisuuksia. Me olemme hyviä logistiikassa – vanhustenhoidossakin meillä on kansainvälisestikin kiinnostavaa osaamista. Tulevat onnistujat tarvitsevat mahdollisuuksia, tiloja, tukea, positiivista asenneilmapiiriä ja kannustavuutta.

Kesä 2017 on Kotkalle haastavakin – näytön paikka. Saamme vieraaksi valtavat risteilyalukset ja 300 000 TallShipsRace-vierasta. Meillä on tuhannen taalan paikka puhaltaa yhteen hiileen ja näyttää turisteille että Kotka on turvallinen, vetovoimainen, toimiva hyvän meiningin kaupunki, joka tarjoaa loputtomasti nähtävää. #EnjoyKotka